Despre TOHO

Despre TOHO
Forma margelelor produse de TOHO este:

  TOHO Round 
  TOHO Treasure Cylinder Beads
  TOHO Aiko Precision-Cut Cylinder Beads
  TOHO Charlotte (One-Cut)
  TOHO 3-Cut
  TOHO Cube
  TOHO Hex
  TOHO Aiko Hex
  TOHO Magatama
  TOHO Mixes
  TOHO Bugle
  TOHO Twisted Bugle
  TOHO Triangle Bugle
  TOHO Triangle



Pentru coaserea margelelor, TOHO recomanda firele din nylon 100% marca  „One G”. Firul este rezistent si moale. Nu necesita ungerea cu ceara. Este disponibil in 22 de culori. Fiecare bobina are 50m de fir.




Explicarea unor termeni ce se utilizeza in descrierea produselor TOHO
 
Aiko Precision Cylinder Bead Margele cilindrice de calitate superioara cu forma si dimensiuni perfecte, au un aspect matasos si un finisaj neted. Margelele cilindrice au dimensiunea 11/0
Aught Size Se refera la numarul de margele insirate ce intra intr-un spatiu dat. Exemplu: 8/0 inseamna ca in spatiul dat, prin insirare, intra 8 margele; 6/0 inseamna ca in spatiul dat intra 6 margele. Cu cat numarul este mai mic, dimensiunea margelelor este mai mare.
Aurora Boreais (AB):   Este un finisaj permanent cu aspectul curcubeului (aurora boreala), aplicat pe margele in timpul prelucrarii la cald.
Bugle Beads Margele tubulare disponibile in dimensiuni de 2mm - 9 mm.
Ceylon Margelele au un aspect perlat translucid.
Charlotte Charlottele au fost fabricate initial doar in Cehia dar acum le fabrica si TOHO. Acestea sunt margele ce au o taietura in partea laterala captand si reflecand lumina. Din reflexia luminii, proiectul capata stralucire.
Dyed Rainbow Acest finisaj se face prin aplicarea de coloranți de suprafață și / sau pete la margelele finite,  cu căldură sau solvenți. Se recomanda utilizarea  cu grijă pentru a evita supraexpunerea la lumina soarelui sau contactul cu uleiuri și acizi.
Frosted Se refera la un finisaj mat obtinut prin gravare chimica sau prin metode mecanice (rostogolire). Aspectul este mat translucid  dar prin combinatie cu alte margele stralucitoare acestea se pun in evidenta reciproc.
Galvanized:  Margelele galvanizate au un aspect lucios metalizat.
Gold-Lined Margelele sunt transparente si au o placare cu aur de 14K in interior.
Gold-Lustered:  Margelele sunt transparente si au o un luciu auriu la exterior.
Hex Beads Disponibile cu dimensiunile de 8/0, 11/0 sau 15/0, margelele au 6 fatete.
Inside-Color or Color-Lined Margele transparente sau transparente cu AB (aurora boreala). Interiorul margelei are culoarea opaca.De asemenea este disponibil si cu un finisaj mat (frosted).
Luster:   Pe margele este aplicat un strat lucios alb sau auriu.
Marblized:  Margelele sunt marmorate manual de catre artizani. Marmorarea se face cu aur sau cu o culoare opaca.
Matte:  Margelele au un aspect mat obtinut chimic sau mecanic prin rostogolire.
Metallic and Higher Metallic:  Margele lucioase cu aspect metalic. Pentru acest finisaj se utilizeza diferite metale, cum ar fi aurul si titaniul.
Nickel La fabricarea margelelor se utilizeza un aliaj metalic, care conține in cea mai mare parte de nichel obtinandu-se un aspect de inox.
Opaque Margelele sunt opace prin care nu trece lumina.
Permanent Finish or PF TOHO a dezvoltat o tehnologie prin care a îmbunătățit gradul de stabilitate al galvanizarii. Testarea extensivă a arătat că termenul de valabilitate al margelelor a crescut foarte mult, dar cu toate acestea ele nu rezista la parfumuri sau produse chimice concentrate.
Seed Beads:  Margele rotunde mici, foarte uniforme. Acestea sunt disponibile în dimensiuni variind de la 3/0 la 15/0. Ele sunt folosite în lucrari complicate, broderii, accesorizarea hainelor si altele.
Silver-Lined Prin aplicarea unei pelicule de argint in interiorul margelelor transparente sau translucide, se obtine aspectul unei oglinzi. Se poate folosi si la finisajul "frosted".
Three-Cuts:  Margelele sunt foarte asemanatoare cu Charlottele dar au mai multe fatete.
Transparent:  Margelele sunt transparente fara niciun finisaj.
Treasures:  Sunt margele cilindrice cu orificiul interior mare si peretii subtiri. Sunt similare margelelor Delica de la Miyuki. Sunt ceva mai mici decat 11/0.

 

Suport clienti Marti - Vineri Ora 12 - 20

+40770893798 +40720539729 office@atelierdemargelit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!